Brandsäker kvalitet

 

Bet-Ker Oy tillverkar eldfasta material och komponenter av högsta kvalitet. Vid tillverkningen utnyttjas toppmodern teknik och mer än 35 års erfarenhet. Företagets största kundgrupp består av ståltillverkningsföretag i Finland, Ryssland och andra europeiska länder.

Eldfasta material

Eldfasta material är keramiska material som tål höga temperaturer och fysisk och kemisk belastning. De används exempelvis inom metallindustrin som infodringsmaterial i ugnar och reaktorer i smältverk. De omfattar en lång rad material med olika kompositioner avsedda för olika användningsområden.

 

 LÄS MERA

Skräddarsydd service

Bet-Ker erbjuder eldfasta material och strukturkomponenter för olika branscher - skräddarsydda utifrån kundens behov.

 LÄS MERA

 

 

 

Råmaterial

Bet-Ker använder noggrant utvalda och analyserade material som råmaterial. Cirka 15% av allt råmaterial består av återvunnet material.

 LÄS MERA

MagDryline - invändig ytbeläggning för gjutlådor

MagDryline är ett patenterat torrt infodringsmaterial för gjutlådor som används vid ståltillverkning, och är resultatet av Bet-Kers omfattande produktutveckling. Fördelarna för kunden är renare stål och samtidigt lägre arbets-, energi- och underhållskostnader. Eftersom materialet är oorganiskt innehåller det inte några ämnen som är skadliga för miljön.

 LÄS MERA