Refractory Highlights

Tämä on Refractory Highlights, täällä jaamme ajatuksiamme ja kokemuksiamme arjestamme. Artikkelit liittyvät tulenkestävien materiaalien elinkaaren kohokohtiin, alan kehitysuutisiin ja arkeemme. Lähetämme artikkelit myös uutiskirjeenä, voit liittyä postituslistalle täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Jopa 40% elinkaarisäästö CAS-OB -kelloissa
12.08.2021

Miten CAS-OB -kellojen laatua ja kestävyyttä voi parantaa? Meillä Bet-kerillä on asiaa tutkittu ja tässä blogipostauksessamme raotamme näitä tuotekehityksemme saloja. 
Lue lisää

5 vinkkiä hyvään väliallasvuoraukseen
04.06.2021

Väliallasprosessi on teräksen valmistuksen viimeinen prosessivaihe, jossa teräs on sulassa muodossa ennen jatkuvavaluvaihetta. Väliallasprosessi on näin ollen kriittinen vaihe, ettei sulaan teräkseen päästetä tarpeettomia epäpuhtauksia ennen teräksen jähmettymistä. Kulutusvuoraus näyttelee väliallasprosessin onnistumisessa merkittävää roolia. On tärkeää valita oikeista komponenteista koostuva väliallasvuoraus huomioiden esimerkiksi teräksen kannalta kriittiset epäpuhtaudet. Lue eteenpäin niin saat käyttöösi viisi käytännön vinkkiä onnistuneeseen välialtaan kulutusvuoraukseen kuivamassalla.
Lue lisää