UUTISET

Tämä on uutisosiomme, Refractory Highlights. Täällä jaamme ajatuksiamme ja kokemuksiamme arjestamme. Artikkelit liittyvät tulenkestävien materiaalien elinkaaren kohokohtiin, alan kehitysuutisiin ja arkeemme. Lähetämme artikkelit myös uutiskirjeenä, voit liittyä postituslistalle täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Bet-Ker Ruotsissa
14.06.2022

Tässä artikkelissa kerromme Pohjoismaiden valloituksestamme ja esittelemme Ruotsin Technical Support Engineerin.
Lue lisää

Ympäristö kiittää – ja asiakas
19.05.2022

Tässä kirjoituksessa kerromme ympäristöarvoistamme sekä toimistamme ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.
Lue lisää

Kierrätysaste ylös, kustannukset alas
20.04.2022

Tässä kirjoituksessa kerromme terässenkkojen kulutusvuorausmassan uusiokäytöstä.
Lue lisää

Väliallasprosessia kehittämällä 30 %:n materiaalisäästö
23.03.2022

Tässä uutiskirjeessä kerromme, kuinka asiakkaamme voivat hyötyä väliallasprosessin kehittämisestä.
Lue lisää

Hyvä työpaikka ei tapahdu, se tehdään. Yhdessä.
25.01.2022

Aloitimme yhteistyön Great Place to Work® -tiimin kanssa puolitoista vuotta sitten. Tahtotilanamme oli saada rehellinen kuva yrityskulttuuristamme ja työntekijöidemme henkilökohtaisista kokemuksista työssä viihtymisessä. Tässä uutiskirjeessä kerrotaan lyhyesti tähän astisesta matkastamme.
Lue lisää

Koulunpenkki + työt Bet-Kerin TSE:nä = Toimiva yhdistelmä
20.12.2021

Meillä Bet-Kerillä eräs tärkeä ammattiryhmä on Technical Support Engineerit, jotka auttavat asiakkaitamme paikan päällä siellä, missä terästä valetaan. Kuinka TSE:n pestiin pääsee ja mitä se pitää sisällään? Kysytään henkilöltä, joka tuntee TSE:n tehtävät omakohtaisesti!
Lue lisää

Puhdasta terästä yhdessä kehittäen
23.11.2021

Väliallas on viimeinen vaihe teräksen valmistusprosessissa, jolloin teräs on vielä sulassa muodossa. Välialtaan jälkeen teräs valetaan kiinteään muotoon. Tämän vuoksi väliallas on teräksen puhtauden kannalta erittäin kriittinen prosessi. Ovako Imatra valmistaa erikoisteräksiä muun muassa autoteollisuuteen ja yrityksessä on tarkat puhtauskriteerit teräksen laadun suhteen. Imatralla on siirrytty välialtaissa kuivamassan käyttöön 1990-luvulla.
Lue lisää

Bet-Kerin Technical Support Engineerit huolehtivat, että kaikki sujuu
27.09.2021

Tässä blogissa Technical Support Engineerimme Simo Alatarvas, kertoo millainen oli hänen tavallinen työpäivänsä asiakkaan kohteessa.
Lue lisää

Jopa 40% elinkaarisäästö CAS-OB -kelloissa
12.08.2021

Miten CAS-OB -kellojen laatua ja kestävyyttä voi parantaa? Meillä Bet-kerillä on asiaa tutkittu ja tässä blogipostauksessamme raotamme näitä tuotekehityksemme saloja. 
Lue lisää