Refractory Highlights

Det här är Refractory Highlights och det här avsnittet på vår hemsida, där vi delar vår kunskap och upplever. Artiklarna handlar om eldfast livscykel, senaste utvecklingsnyheter och vår vardag. Vi delar artiklarna också som nyhetsbrev via e-post. Fyll i form nedan, om du vill läggas till i vår e-postlista.

Upp till 40 % inbesparingar under livscykeln med CAS-OB-klockor
12.08.2021

Hur kan man förbättra CAS-OB-klockornas kvalitet och hållbarhet? Vi på Bet-Ker har utrett saken och i det här blogginlägget avslöjar vi hemligheter om vår produktutveckling.
Läs mera

5 tips för en lyckad infodring av gjutlåda
04.06.2021

Gjutlådeprocessen är det sista processteget i ståltillverkningen där stålet är i smält form före kontinuerlig gjutning. Det betyder att gjutlådeprocessen är ett kritiskt steg där det är viktigt att undvika onödiga föroreningar i stålet innan det stelnar.   Slitageinfodringen spelar en viktig roll för att gjutlådeprocessen ska fungera korrekt. Det är viktigt att välja sådana komponenter för infodring av gjutlådan som beaktar bland annat de föroreningar som är kritiska för stålet. Läs vidare så får du fem praktiska tips för en lyckad
Läs mera