YRITYS

Anchor: #yleisesittely
02betkeroy

Tulenkestäviä tuotteita
vuosikymmenten kokemuksella

Bet-Ker Oy on valmistanut tulenkestäviä massoja ja rakenneosia terästeollisuudelle jo vuodesta 1977, ensimmäisten kotimaisten alan yritysten joukossa. Pitkäaikaisen menestyksen taustalla on tuotteiden korkea laatu sekä asiakkaiden kilpailukyvyn parantaminen.

Yrityksen päätuotteita ovat terästeollisuuden prosesseissa tarvittavat tulenkestävät massat, materiaalit ja rakenneosat. Bet-Ker Oy:n suunnittelemat ja valmistamat tuotteet ovat tekemisissä sulan metallin ja kuonan kanssa kohdaten voimakkaita termisiä, kemiallisia ja mekaanisia rasituksia.

Bet-Ker Oy:n suurin asiakasryhmä ovat Pohjoismaiden teräksenvalmistajat. Bet-Ker Oy:n lähivuosien tavoite on kasvaa entisestään Pohjoismaiden markkina-alueella sekä uusien asiakkuuksien hankkiminen Keski-Euroopasta yhteistyöyritysten kautta.

Yritys toimii Ylivieskassa, josta on lyhyt etäisyys Rahjan satamaan ja muutenkin hyvät liikenneyhteydet, jotka takaavat sujuvat toimitukset niin kotimaahan kuin ympäri maailman. Massat valmistetaan nykyaikaisessa tuotantolaitoksessa, jonka kapasiteetti on noin 40 000 tonnia. Korkean laadun ja nopeiden toimitusaikojen ohella Bet-Ker Oy:n valttina on joustava ja tehokas organisaatio, joka on lähellä asiakasta. Yrityksen oma tuotekehitysorganisaatio suunnittelee ja kehittää kaikki yrityksen valmistamat tuotteet.

 

Anchor: #laatu
02laatu2

Laatu

Bet-Ker Oy on ISO 9001 sertifioitu yritys. Tuotteiden, palveluiden ja prosessien korkea laatu ovat avainasia yrityksen toiminnassa. Laadun takeina ovat korkealuokkaiset raaka-aineet tarkoin valikoiduilta toimittajilta sekä viimeisintä teknologiaa hyödyntävä tuotanto.

 

Toimintamme keskeiset tavoitteet ovat:

  • Tyytyväiset asiakkaat
  • Turvallinen toimintaympäristö
  • Toimivat ja laadukkaat prosessit
  • Kannattava ja kasvava liiketoiminta
  • Kukoistava luonto

LAATUPOLITIIKKA

Bet-Ker Oy:n ydinarvo on lojaalisuus keskeisiä sidosryhmiä kohtaan. Pyrimme turvaamaan ihmisille turvallisen työympäristön ja huomioimme luonnon raaka-ainevalintojen yhteydessä. Takaamme asiakkaalle täsmälliset toimitukset sekä laadukkaat ja kustannustehokkaat tuotteet ja palvelut. Toimimme eettisesti ja pyrimme kannattavaan liiketoimintaan. Sitoudumme toiminnassamme asiakkaiden ja sidosryhmien määrittelemien vaatimusten täyttämiseen. Tämän kaiken takaa motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö.

Bet-Ker Oy:llä on käytössä ISO 9001:2015 mukainen johtamisjärjestelmä, jonka on myöntänyt Det Norske Veritas. Ylläpitämällä ja kehittämällä johtamisjärjestelmää systematisoimme yrityksen johtamista ja liiketoiminnan kehittämistä sekä vahvistamme sisäistä ja ulkoista viestintää. Johtamisjärjestelmä toimii välineenä yrityksen strategian luomisessa ja jalkauttamisessa.

 

SertifikaaTti

 

Anchor: #tuotekehitys
02tuotekehitys2

Tuotekehitys

Yli 40 vuoden kokemus ja jatkuva kehitystyö takaavat kilpailukykyiset tuotteet ja palvelut. Bet-Ker Oy tekee pitkäjänteistä tuotekehitystä ja on luonut useita omia patentteja. Yrityksen erittäin motivoitunut ja osaava tuotekehitysorganisaatio suunnittelee ja kehittää itse yrityksen valmistamat tuotteet.

Yrityksen oma laboratorio tarjoaa monipuolisen tutkimus- ja testausympäristön, jossa kehitetään laadukkaita tuotteita täyttämään asiakkaiden vaatimukset. Ajanmukaisilla ja korkeatasoisilla laitteistoilla varmistetaan luotettavat mittaustulokset ja tuotteiden tasainen laatu.

Anchor: #tyopaikat

Työpaikat

02tyopaikat

Meillä on kannustava ja positiivinen työilmapiiri ja toivotamme uudet työntekijät tervetulleeksi yhteisöömme. Tarvitsemme innokkaita tuuraajia myös lomakausien ajaksi! Voit myös kysellä meiltä mahdollisuutta tehdä opinnäytetyösi meidän kanssa.

Mikäli haluat liittyä joku päivä joukkoomme, täytä tietosi alle ja olemme yhteydessä, mikäli löydämme sinulle sopivaa tekemistä. :)