YRITYS

Anchor: #yleisesittely
02betkeroy

Tulenkestäviä tuotteita
vuosikymmenten kokemuksella

Bet-Ker Oy on valmistanut tulenkestäviä massoja ja rakenneosia terästeollisuudelle jo vuodesta 1977, ensimmäisten kotimaisten alan yritysten joukossa. Pitkäaikaisen menestyksen taustalla on tuotteiden korkea laatu sekä asiakkaiden kilpailukyvyn parantaminen.

Yrityksen päätuotteita ovat terästeollisuuden prosesseissa tarvittavat tulenkestävät massat, materiaalit ja rakenneosat. Bet-Ker Oy:n suunnittelemat ja valmistamat tuotteet ovat tekemisissä sulan metallin ja kuonan kanssa kohdaten voimakkaita termisiä, kemiallisia ja mekaanisia rasituksia.

Bet-Ker Oy:n suurin asiakasryhmä ovat Pohjoismaiden teräksenvalmistajat. Bet-Ker Oy:n lähivuosien tavoite on kasvaa entisestään Pohjoismaiden markkina-alueella sekä uusien asiakkuuksien hankkiminen Keski-Euroopasta yhteistyöyritysten kautta.

Yritys toimii Ylivieskassa, josta on lyhyt etäisyys Rahjan satamaan ja muutenkin hyvät liikenneyhteydet, jotka takaavat sujuvat toimitukset niin kotimaahan kuin ympäri maailman. Massat valmistetaan nykyaikaisessa tuotantolaitoksessa, jonka kapasiteetti on noin 40 000 tonnia. Korkean laadun ja nopeiden toimitusaikojen ohella Bet-Ker Oy:n valttina on joustava ja tehokas organisaatio, joka on lähellä asiakasta. Yrityksen oma tuotekehitysorganisaatio suunnittelee ja kehittää kaikki yrityksen valmistamat tuotteet.

 

Anchor: #laatu
02laatu2

Laatu

Bet-Ker Oy on ISO 9001 sertifioitu yritys. Tuotteiden, palveluiden ja prosessien korkea laatu ovat avainasia yrityksen toiminnassa. Laadun takeina ovat korkealuokkaiset raaka-aineet tarkoin valikoiduilta toimittajilta sekä viimeisintä teknologiaa hyödyntävä tuotanto.

 

Toimintamme keskeiset tavoitteet ovat:

  • Tyytyväiset asiakkaat
  • Turvallinen toimintaympäristö
  • Toimivat ja laadukkaat prosessit
  • Kannattava ja kasvava liiketoiminta
  • Kukoistava luonto

LAATUPOLITIIKKA

Bet-Ker Oy:n ydinarvo on lojaalisuus keskeisiä sidosryhmiä kohtaan. Pyrimme turvaamaan ihmisille turvallisen työympäristön ja huomioimme luonnon raaka-ainevalintojen yhteydessä. Takaamme asiakkaalle täsmälliset toimitukset sekä laadukkaat ja kustannustehokkaat tuotteet ja palvelut. Toimimme eettisesti ja pyrimme kannattavaan liiketoimintaan. Sitoudumme toiminnassamme asiakkaiden ja sidosryhmien määrittelemien vaatimusten täyttämiseen. Tämän kaiken takaa motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö.

Bet-Ker Oy:llä on käytössä ISO 9001:2015 mukainen johtamisjärjestelmä, jonka on myöntänyt Det Norske Veritas. Ylläpitämällä ja kehittämällä johtamisjärjestelmää systematisoimme yrityksen johtamista ja liiketoiminnan kehittämistä sekä vahvistamme sisäistä ja ulkoista viestintää. Johtamisjärjestelmä toimii välineenä yrityksen strategian luomisessa ja jalkauttamisessa.

 

SertifikaaTti

 

Anchor: #tuotekehitys
02tuotekehitys2

Tuotekehitys

Yli 40 vuoden kokemus ja jatkuva kehitystyö takaavat kilpailukykyiset tuotteet ja palvelut. Bet-Ker Oy tekee pitkäjänteistä tuotekehitystä ja on luonut useita omia patentteja. Yrityksen erittäin motivoitunut ja osaava tuotekehitysorganisaatio suunnittelee ja kehittää itse yrityksen valmistamat tuotteet.

Yrityksen oma laboratorio tarjoaa monipuolisen tutkimus- ja testausympäristön, jossa kehitetään laadukkaita tuotteita täyttämään asiakkaiden vaatimukset. Ajanmukaisilla ja korkeatasoisilla laitteistoilla varmistetaan luotettavat mittaustulokset ja tuotteiden tasainen laatu.

Anchor: #tyopaikat

Työpaikat

02tyopaikat

Meillä on kannustava ja positiivinen työilmapiiri ja toivotamme uudet työntekijät tervetulleeksi yhteisöömme. Tarvitsemme innokkaita tuuraajia myös lomakausien ajaksi! Voit myös kysellä meiltä mahdollisuutta tehdä opinnäytetyösi meidän kanssa.

Mikäli haluat liittyä joku päivä joukkoomme, täytä tietosi alle ja olemme yhteydessä, mikäli löydämme sinulle sopivaa tekemistä. :)

recruiting

------

We're recruiting! We're looking for a Technical Support Engineer in Sweden. Our customers in Sweden have asked for close technical support and we want to respond to that. We are willing to help our customers and are looking for an outgoing person who can communicate with people in both English and Swedish.  
 
About the role:
You'll be responsible for developing Bet-Ker Oy's products and procedures in collaboration with customers and partners, as well as customer service, technical sales, reporting and material flows. 

You’ll be part of Bet-Ker Oy's sales team and will work closely with the customer's staff, Bet-Ker Oy's production and product development and partners. 
 
Our expectations:
We value experience in a factory environment. The ideal candidate will have knowledge of melt shop environment or refractory materials in steelworks. 

Other qualities we look for are technical education, someone who gets along well with customers, can communicate fluently in Swedish and English, has a good command of basic software and is also prepared to travel as part of the job.

We’re looking for someone who is willing to commit to longer-term planning of operations in addition to daily activities. 
 
A rewarding role:
The role offers diverse and interesting responsibilities in an international environment and the opportunity to influence one’s own work tasks. 

The chosen candidate will be supported by a well-established and reliable company, in-house product development and skilled staff. 
 
Please send your informal application with salary expectations and your CV to careers@betker.fi, citing “Bet-Ker Oy – TSE Sweden” in the subject line. 

For more information, please contact Mikael Nivala, Sales Manager, tel. +358 50 544 8638, 08:15-14:00 Monday to Friday.

------