Tulenkestäviä tuotteita vuosikymmenten kokemuksella

 

 

Bet-Ker Oy on valmistanut tulenkestäviä massoja ja rakenneosia terästeollisuudelle jo vuodesta 1977, ensimmäisten kotimaisten alan yritysten joukossa. Pitkäaikaisen menestyksen taustalla on tuotteiden korkea laatu sekä erikoistuminen terästeollisuuden sulattoympäristöön.

 

Yrityksen päätuotteita ovat terästeollisuuden prosesseissa tarvittavat tulenkestävät massat ja materiaalit. Se valmistaa tuotteita ja rakenneosia, jotka joutuvat tekemisiin sulan metallin tai kuonan kanssa. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös lämpökattiloiden ja tulisijojen osat.

 

Bet-Ker Oy:n suurin asiakasryhmä ovat suomalaiset teräksenvalmistajat. Niiden lisäksi asiakkaiden joukossa on mm. valimoita, lämpölaitoksia ja tulisijateollisuuden yrityksiä. Tuotteiden tärkein vientimaa on Venäjä, ja lisäksi asiakkaita on Euroopan maissa ja Kaukoidässä. Yhtiön kehittämää teknologiaa käyttävät myös useat ulkomaiset lisenssiasiakkaat.

 

Yritys toimii Ylivieskassa, josta on lyhyt etäisyys Rahjan satamaan ja muutenkin hyvät liikenneyhteydet, jotka takaavat sujuvat toimitukset niin kotimaahan kuin ympäri maailman. Massat valmistetaan vuonna 1990 valmistuneessa tehtaassa, jonka kapasiteetti on noin
40 000 tonnia. Korkean laadun ja nopeiden toimitusaikojen ohella Bet-Ker Oy:n valttina on joustava ja tehokas organisaatio, joka on lähellä asiakasta.

 

 

Bet-Ker Oy:

 

Perustettu: 1977
Kotipaikka: Ylivieska
Henkilöstö: 26
Liikevaihto: 10,6 milj. euroa (2016)
Kokonaistuotanto: 20 000 tonnia (2016)